training en workshops codependency, relatietherapie en seksualiteit

Relatieproblematiek, seksualiteit en intimiteit, codependency (wederzijdse afhankelijkheid), het innerlijke kind en zijn of haar invloed op relaties en systemische paartherapie.

Wat is codependency?

training growing in love together 2017-2018

mrt. 2017 - mrt. 2018

Vasumati en Samarona

Relatietraining met methoden uit de systemsche relatietherapie, codependency, essencework en de hechtingstheorie.

bekijken

codependency, psychodrama en interne familiesystemen

6 t/m 10 juni 2018

Vasumati

Over co-dependency, verlatingsangst, schaamte en afhankelijkheid versus onafhankelijkheid in relaties. In deze nieuwe benadering onderzoeken we relaties, met behulp van twee zeer creatieve methoden, psychodrama en interne familiesystemen.

bekijken

workshop: vertrouwen in liefde 2018

24 t/m 28 oktober 2018

Vasumati en Samarona

Een stel functioneert het best als ze als een team zijn en elkaar in tijden van stress steunen en helpen reguleren. Dit houdt de bereidheid in om er samen zorg voor te dragen dat de relatie prioriteit krijgt. Het ‘relatiesysteem’ wordt het belangrijkst. Deze workshop is voor mensen die zoeken naar nieuwe impulsen voor hun relatie, voor stellen en singles die hun patronen willen onderzoeken en voor therapeuten die meer willen leren over het werken met relatieproblematiek.

bekijken

individuele relatietherapie of samen met je partner

Samarona Buunk

Samarona geeft binnen Aumm regelmatig een sessiedag 'relatietherapie'. Een sessie als ‘onderhoud’, of om te kijken waar jullie staan, of om bepaalde dingen bespreekbaar te maken en te onderzoeken. Deze sessies kun je individueel boeken of samen met je partner.

 

bekijken