Relatieproblematiek, seksualiteit en intimiteit, codependency (wederzijdse afhankelijkheid), het innerlijke kind en zijn of haar invloed op relaties en systemische paartherapie.

Wat is codependency?

Luister hier naar Vasumati over relaties

english

Boekaanrader: 'Ik zie je - relatie in beweging'. Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg

De workshops worden door Vasumati en Samarona in het engels gegeven. Samarona spreekt ook Nederlands. Het is ook mogelijk om individuele relatiesessies bij een van hen te volgen.

op afspraak

Samarona Buunk

Samarona geeft binnen Aumm regelmatig een sessiedag 'relatietherapie'. Een sessie als ‘onderhoud’, of om te kijken waar jullie staan, of om bepaalde dingen bespreekbaar te maken en te onderzoeken. Deze sessies kun je individueel boeken of samen met je partner.

 

24 t/m 28 mei 2023

Vasumati

Training voor therapeuten met ruime ervaring, om te leren werken met trauma rond seksualiteit. Vervolg module maar er zijn een paar plaatsen voor instappers.

In deze training zullen we de manier waarop we naar seksueel en relationeel trauma kijken opnieuw definiëren en nieuwe voorbeelden vinden om deze problemen te diagnosticeren en te behandelen.

Als de manier van relateren die uit het verleden is doorgegeven verandert en we bekijken dit met de nieuwe inzichten over trauma en de hersenen en het zenuwstelsel, is er een nieuwe definitie nodig.

Meer lezen en opgave zie:

https://www.aumm.nl/traumaheling/werken-met-trauma-en-seksualiteit

31 aug. t/m 4 sept. 2022

Vasumati

Trauma veroorzaakt schaamte en schaamte veroorzaakt terugtrekking en isolatie, en angst om onszelf en anderen te vertrouwen. Dit heeft vaak invloed op ons vermogen tot seksualiteit, erotiek en intimiteit en geen heling is compleet als we niet, misschien met kleine stapjes, kunnen leren loslaten, plezier te hebben en genieten van onze seksualiteit.

niet gepland voor 2022

Vasumati

Over co-dependency, verlatingsangst, schaamte en afhankelijkheid versus onafhankelijkheid in relaties. In deze nieuwe benadering onderzoeken we relaties, met behulp van twee zeer creatieve methoden, psychodrama en interne familiesystemen (IFS).