Vasna van Haalen

21 - 25 februari 2024 

27 nov. - 1 dec. 2024

Welke invloed heeft jouw geboorte op jouw leven? We onderzoeken in deze workshop hoe de verschillende fasen van jouw geboorte verlopen zijn. We maken gebruik van een warmwaterbad, waarvan het water een temperatuur van 37-38 graden heeft, onze lichaamstemperatuur en de temperatuur van het vruchtwater. Het geeft de mogelijkheid tot een nieuwe geboorte, een nieuwe ervaring en een nieuwe start. De workshop staat ingepland voor november 2023 en voor februari 2024. Het gaat hier om twee afzondelijke workshops.

3  april (18.00 uur) - 7 april 2024 | Vasna van Haalen

Pré-, peri-, en postnataal werk voor lichaamsgeoriënteerde therapeuten binnen individuele sessies. De vroegste ervaringen in ons leven hebben meer impact op ons gevoel van welbevinden dan we denken. Het voortdurend vastlopen in het leven, moeilijk op gang kunnen komen, gevoelens van onveiligheid en angst kunnen hun oorsprong al hebben in de tijd in de baarmoeder. In deze workshop leer je hoe je daar mee kunt werken.

Een training in 3 modules: mei 2024 | oktober 2024 | 19 - 23 maart 2025

Sarito Fuhrmann-Bailes

In deze training voor professionals in geboortezorg en voor lichaamsgeoriënteerde therapeuten van drie keer vier dagen behandelt Sarito prenatale, perinatale en postnatale stress en trauma bij pasgeboren baby's, peuters en hun ouders, en basisvaardigheden voor ontlading van die stress. Voor iedereen die werkt met baby's en peuters of dat willen doen, of geïnteresseerd zijn in heling van vroeg trauma.