workshops, training en retreats essence & meditatie

Het essencewerk geeft ons een nieuw begrip gebaseerd op de integratie tussen therapie en meditatie. Essentie is, zoals de boeddhisten zeggen: onze Boeddha natuur. Dit werk helpt ons de weg naar onszelf terug te vinden. Deze modules zijn alleen toegankelijk voor mensen die voldoende ervaring hebben met lichaamsgerichte therapie en meditatie.

Wat is essence?

meditatiedagen - de weg naar binnen

25 mrt |  27 mei |  27 aug. | 12 nov.

Omkar en Divyam

De weg naar binnen vinden is de weg naar meditatie vinden. Meditatie is met jezelf zijn.

Mediteer je met ons mee? Meditatiedagen of middagen met een Osho meditatie en stilte meditatie

bekijken

de parel van onschatbare waarde, deel 1

25 t/m 29 oktober

Vasumati

Een centraal aspect in ons wordt in dit werk de ‘Persoonlijke Essentie’ of ‘de Parel van onschatbare waarde’ genoemd. De Soefi's noemen dit het Ware Ego. Als we de parel verwerkelijken voelen we pas dat we echt iemand zijn. We voelen ons kostbaar, volledige en compleet. Er ontstaat een gevoel van diepe tevredenheid en rust alsof er niets ontbreekt.

bekijken

verdiepingstraining essence: 'inquiry into the sprititual path'

okt. 2017 - maart 2019

Vasumati en Samarona

Elk jaar zullen er twee modules gegeven worden rond thema's binnen het 'essencework', afwisselend door Vasumati en Samarona. Iedereen die ervaring heeft met therapie en meditatie kan instappen in dit programma. De belangrijkste methode die we gebruiken is inquiry, om ervaringen te onderzoeken en daardoor te realiseren wat essentieel is, wat je ware natuur is.

bekijken

essence en seksualiteit voor vrouwen

20 t/m 24 juni 2018

Vasumati en Divyam

Een workshop voor vrouwen, met vrouwen, door vrouwen. We onderzoeken de essentie van ons vrouwzijn, met al haar facetten. Onze kracht, wijsheid, liefde, passie en verlangens.

bekijken