Anita Neppelenbroek

De Aumm opleiding tot lichaamsgericht therapeut heeft mij veel gebracht. De basis daarvoor lag in een onderzoek naar mezelf. Onderzoeken wat er ‘intern’ bij mij speelde. Ik luisterde onvoldoende naar mijn lichaam, waardoor ik mijn weg niet helemaal kon vinden in het leven en mezelf voorbijliep.

In zo’n persoonlijk en ervaringsgericht ontwikkeltraject ontdek je wie je in de kern bent. Het is een ‘reis’ door laagjes spanningen, blokkades en emoties. Je krijgt steeds meer inzicht in je gevoeligheden en kwetsbaarheden. En niet te vergeten: in je energie en je kracht. Door dit traject heb ik ontdekt wie ik ben, wat er bij me past en waar mijn passie ligt. Nog altijd ontdek en leer ik, dat blijft zo.

Ik heb me verdiept in mijzelf, mensen, teamprocessen en in organisatieontwikkeling. Veel gelezen en daarnaast trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van: coaching, intervisie, trainingsacteren, creatief denken, lichaamsgerichte psychotherapie, de basis van trauma, werken met jongeren, familie- en organisatieopstellingen en voice dialogue. Daarnaast heb ik een opleiding middle management en verandermanagement afgerond. Al met al een mooi en breed palet aan kennis en ervaring, die ik nu inzet voor: AN-NE persoonlijke ontwikkeling door coaching, lichaamsgerichte psychotherapie en opstellingen.