Utsav van Hove

Mijn naam is Utsav Tuur Van Hove. Ik ben in 1977 geboren in Brugge (België). Van jongsaf aan ben ik gefascineerd door de mens en menselijke gedragingen. Daardoor ging ik archeologie studeren, om te graven in het verleden van de mensheid.

Na een ontspoorde relatie waarbij ik mezelf had weggecijferd, merkte ik op hoe belangrijk het is mijn eigen gedragingen beter te begrijpen. Toen kwam ik in aanraking met het Aumm Instituut en ben ik in mezelf beginnen graven via innerlijk kindwerk (Primal Rebirth therapie), familie opstellingen en traumaheling totdat ik op de bodem, bij de kern uitkwam. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

In 2013 studeerde ik af als eerste en voorlopig nog enige Belgische Primal Rebirth Therapeut. Daarnaast specialiseerde ik me in familieopstellingen en systemisch werk en traumaheling. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Puur na Tuur (voorheen Inner Buddha) in België: te Racour (Wallonië) en Herent (Vlaanderen). Graag wil ik de inzichten die ik heb gekregen, doorgeven aan anderen.

Mijn passie ligt dan ook in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie. Dit doe ik via individuele sessies en groepsworkshops zoals familieopstellingen, Je eigen wijze weg, The Gay Soul en mannenvuren. Dit vanuit een veilige bedding en neutrale, oordeelloze houding.