Aumm meegafestijn: meeting with friends

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert het Aumm Instituut in Groningen voor het tiende jaar op rij het Aumm 'meegafestijn' in het Platformtheater, Boterdiep 46 te Groningen (www.platformtheater.nl)

We nodigen iedereen uit die zichzelf en Aumm een warm hart toedraagt, of gewoon nieuwsgierig is, om deel te nemen aan één van beide workshops, de meditatie, het buffet en aan het dansfeest. Of aan een combinatie ervan natuurlijk.

's Ochtends en 's middags is er een 'innerlijk kind workshop' voor hen die meer willen weten over de Aumm opleiding PRT. Er is veel tijd en ruimte om je alle informatie te geven, om ons vragen te stellen, om kennis te maken, om sfeer te proeven en om te ervaren. 
Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die Aumm nog niet zo goed kennen, en willen kennismaken met de Aumm. Dus als je vrienden, familie of bekenden hebt die geïnteresseerd zijn, kun je ze op deze workshops wijzen. 

Voor het buffet en het dansfeest nodigen we iedereen uit die zich verbonden voelt met Aumm of met ons en ons werk. Om samen te dansen, feest te vieren en elkaar te ontmoeten.

De dagindeling is als volgt:

11.00 - 13.00: De Aumm innerlijk kind workshop door Vasna en Shiven (van te voren reserveren)
14.30 - 16.30: De Aumm innerlijk kind workshop door Vasna en Shiven (van te voren reserveren).
17.30 - 18.30: 'meega kundalini' (voor iedereen kosteloos toegankelijk zonder reservering)
19.00 - 21.00: meeting with friends buffet (van te voren reserveren)
Vanaf 21.00 uur: Dansen en feest (iedereen is welkom vanaf 21.00 uur, reserveren niet nodig) 

Prijs:
€ 10,- workshops. Je kunt een voorkeur voor de ochtend of de middagworkshop opgeven. Je krijgt bericht over bij welke workshop je uiteindelijk wordt ingedeeld.
€ 18,-  'meeting with friends buffet' , verzorgd door onze koks.
€ 10,- dansen en feest incl. hapjesbuffet

Betaling kan alleen contant aan de kassa. Er is geen pinapparaat om je entree te betalen, neem dus graag gepast geld mee. Parkeren kan in een van de parkeergarages. Bijvoorbeeld in vlakbij gelegen parkeergarage Boterdiep.

Tot dan!