Aumm zomerweek: 'jezelf durven zijn'

Een week waarin we werken met alles rond het thema 'jezelf durven zijn'. Met warmwaterrebirthing, diverse vormen van lichaamswerk, ademtechnieken, traumaheling, meditatie, af en toe ook met familie-opstellingen en technieken uit de co-dependency.

In deze zomerweek ga je op zoek naar overtuigingen, opgedaan in je kindertijd, die je ervan weerhouden om je leven te leven zoals je eigenlijk zou willen, om gewoon jezelf te zijn; overtuigingen zoals: Ik ben niet oké, ik ben niet goed genoeg, er is niet genoeg voor mij, ik ben het niet waard...etc. Ongenoegen en onvrede over jezelf, maken dat je je energie verliest. Je voelt je misschien vaak machteloos, alsof je de mogelijkheid niet hebt je leven in eigen handen te nemen. Wat houdt je tegen om vol overgave te genieten van jezelf, anderen en het leven?

Door contact te maken met het innerlijke kind kun je achter deze overtuigingen komen. Vanuit een accepterende en liefdevolle houding smelt de pijn die jou als kind al verhinderde jezelf te zijn. Hierdoor kun je van jezelf gaan houden, weer in harmonie zijn met jezelf.

Ook kun je ontdekken dat er diverse vormen van kracht zijn, dat je ook vanuit ontspanning en liefde heel krachtig kunt zijn en blijven, en jezelf ook weer kunt opladen. Je kunt deze week ook gebruiken om je reeds ontdekte positieve overtuigingen te versterken. Het hoogtepunt van deze week is de warmwaterrebirthing sessie. Je krijgt de kans om het oude achter je te laten, en herboren te worden met een krachtig JA!

Aangeraden literatuur: Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg, 'Je eigen wijze weg. Heel het innerlijke kind' .