introductieworkshop:  je eigen wijze weg gaan

In dit introductieweekend maak je als volwassene die je nu bent, op een intensieve maar speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te leren kennen, kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door de ervaringen die je in je jeugd hebt opgedaan. Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? Welke besluiten heb jij genomen over het leven? Welke overtuigingen heb je toen opgedaan, en zitten dezelfde overtuigingen je nu niet in de weg om je leven te leven zoals jij dat wilt? Als volwassen man of vrouw heb je nog te maken met die invloed van het innerlijke kind.

Om lijfelijk, emotioneel en geestelijk contact te kunnen maken met het kwetsbare kind in jezelf, werken we met lichaamswerk, adem en diverse technieken uit de Primal Rebirth therapie.

Door het kind in onszelf te ervaren of te voelen, vragen te stellen, te accepteren en lief te gaan hebben kun je de inperkende overtuigingen ontdekken. Vanuit deze acceptatie kan het kind 'uit de ban' van het verleden loskomen en terugkeren naar zijn oorspronkelijkheid en kracht.