We bieden een aantal basisworkshops (variërend in duur van twee tot negen dagen) aan voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen of bepaalde thema's waar ze terugkerend tegenaan lopen in hun leven willen onderzoeken. De workshops zijn geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het hoe en waarom van hun gedrag, en die verder onderzoek willen doen en tools aangereikt willen krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en meer zicht te krijgen op, soms onbewuste, hindernissen en overtuigingen in hun leven. Deze workshops zijn ieder op zich boeiende ervaringen en tegelijkertijd een mooie kennismaking met Aumm.

Het volgen van één van deze trainingen geeft, in overleg, ook toelating tot de opleiding PRT (m.u.v. de kennismakingsworkshops). Je kunt je telefonisch of per mail aanmelden voor de verschillende workshops. Via de aanmeldbutton onderaan de rechterkolom van iedere trainingspagina, kun je ons direct een mail sturen.

24 - 27 oktober 2019

Vasna en Auke Shiven

Door welke bril kijk je naar jezelf? Dé Aumm vierdaagse basisworkshop: als je voelt of ervaart dat (beperkende) overtuigingen over jezelf en het leven je verhinderen je oorspronkelijke vrijheid en kracht te leven, is deze workshop iets voor jou. Veel mensen ervaren deze workshop als bijzonder én als intensief.

 

november 2019 - maart 2020

Han en Auke Shiven

De training 'man!' is een avontuur en een uitdaging voor mannen die zich vanuit hun kracht en kwetsbaarheid willen openen en elkaar eerlijk willen ontmoeten. Een training van drie maal drie dagen.

november 2019 - maart 2020

Avrati en Sadaya

Voor vrouwen is het onderzoek naar de verbinding met moeder, of juist het ontbreken daarvan, een belangrijk thema dat van grote invloed is op de wijze waarop je in het leven staat. Een training van drie maal drie dagen.

 

21 - 26 december 2019

Omkar en Divyam

De weg naar binnen, de weg naar jezelf

Kerstretreat met meditatie, warm water rebirthing en heling.

De invloed van je geboorte op jouw leven

12 t/m 15 maart 2020

Vasna van Haalen

Welke invloed heeft jouw geboorte op jouw leven? We onderzoeken in deze workshop hoe de verschillende fasen van jouw geboorte verlopen zijn. We maken gebruik van een warmwaterbad, waarvan het water een temperatuur van 37-38 graden heeft, onze lichaamstemperatuur en de temperatuur van het vruchtwater. Het geeft de mogelijkheid tot een nieuwe geboorte, een nieuwe ervaring en een nieuwe start.

6 - 8 maart 2020 | Centrum de Bron | Nijeholtpade | Vasna en Auke Shiven

25 - 27 september 2020 | Centrum Smalhoorn | Orvelte | Sajid en Sudasi

Een tweedaagse workshop over het innerlijke kind. Als volwassen persoon die je nu bent, het kind in jezelf ontmoeten, accepteren en lief gaan hebben. 

20 t/m 26 juli 2020

Omkar en Divyam

Het oude achter je laten en herboren worden met een krachtig JA! Een zesdaagse workshop waarin we werken met alles rond het thema 'jezelf durven zijn'. Met warm-waterrebirthing.

 

15 t/m 17 mei 2020

Sandipa Restrepo

Hoe ga jij om met stress, met angst en onzekerheid? Hoe ontspan jij in de hectiek van alledag? Hoe deal je met de wereld om je heen en hoe ga je om met wat er van jou gevraagd wordt?